Divendres, 18 de Gener de 2019

Els treballadors de Joan XXIII denuncien que no tenen les cartelleres de 2018

A través d'un comunicat, el personal critica 'el caos' generat perquè alguns professionals 'no saben el que han de treballar l'any vinent'

27 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Els treballadors de l'hospital Joan XXIII de Tarragona han fet sentir la seva veu

    Reusdigital.cat

El personal de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ha emès un comunicat per exposar el que es considera "un fet insòlit al departament de RRHH" de l'equipament. "Han realitzat una nefasta previsió de canvi de programa informàtic gestor de cartelleres en el darrer terç de l’any, que ha provocat un caos en la generació d'aquestes, perquè no ha funcionat com s’esperava ni han estat capaços de fer funcionar el ja existent", han explicat, motiu pel qual "els treballadors es troben en una situació alarmant".

Els treballadors han denunciat que, aquest dimecres, el torn diürn "encara no té la cartellera del que ha de treballar l’any vinent i el que és més greu, els treballadors amb reducció de jornada per tenir cura d’un fill o altres no poden triar els seus dies de reducció perquè no saben encara quins dies treballen en la primera setmana de l’any".

El torn nocturn, s'ha revelat, també ha sofert "un gran canvi generat per la voluntat de previsió que RRHH ha volgut imposar." D'aquesta manera, el personal ha assenyalat que des de l'empresa es van realitzar unes enquestes "per tal de generar un únic torn nocturn per tot el personal", fet que els treballadors  no entenen perquè "l’hospital disposa de varis torns que fins ara han funcionat a la perfecció".

A banda, han denunciat "la imposició de l’elecció de les nits festives per excés de jornada que pateix aquest torn per un termini de sis mesos, quan fins ara era de tres, sense garanties d’aprovació si les necessitats del servei ho requereixen", quelcom que s'ha qualificat com "una pèrdua de drets". Aquesta mesura, s'ha detallat, "ha estat impugnada per CGT repetidament en cada reunió, i on no s’ha escoltat a la veu dels treballadors". "Ara ens trobem que segueixen havent errors en l’entrega de cartelleres, on no s’han respectat els torns de cada servei ni la ubicació del personal", tot afegint que "no tenen una entrega confirmada de cartelleres definitives amb aprovació i previsió de lliurances". 

COMENTARIS (0)

Reportatges