Dissabte, 23 de Febrer de 2019

La 'Bisbalmania' arriba a Cambrils

Tres fans acampen a l'exterior del parc del Pinaret des del passat dijous a la tarda per veure l'andalús a primera fila, dissabte a la nit

03 d'Agost de 2018, per Redacció/ Toni Mateos
  • Les fans de Bisbal, a l'exterior del Pinaret

    Toni Mateos

Tres fans acampen davant del parc del Pinaret, a Cambrils, per ser les primeres en accedir-hi i veure David Bisbal des de la primera fila. Hi són des del passat dijous a les 5 de la tarda, i això que el concert no és fins el proper dissabte a les 10 de la nit, en el marc del FIM 2018.

Seguint l'estrella per tot arreu

 

Una d’aquestes lleials seguidores ha format part del club oficial de fans de Bisbal des de fa 14 anys, i s'ha preparat amb tot el necessari per suportar les hores d’espera que encara queden per endavant. Les fans van seguir Bisbal per tot el territori estatal en més d’una dotzena de concerts l’any passat, i ara que l’actual gira s’ha acabat, no volen deixar escapar l’oportunitat de gaudir dels seus últims concerts.

El cantant andalús està realitzant una sèrie de concerts extra, en què presenta les cançons del seu darrer disc, titulat ‘Hijos del mar’ i publicat l’any 2016, però amb nous arranjaments.

Amb els seus sis discos d’estudi i més de 700 concerts durant més de 15 anys, està clar que s’ha guanyat l’afecte d’un públic incondicional. Un públic que podrà gaudir de les seves cançons el pròxim dissabte a les 10 de la nit.

COMENTARIS (0)

Reportatges