Cookie control
Dissabte, 14 de Setembre de 2019

La Casa Navàs amplia els tastos de vi i vermut fins a finals de mes

05 de Setembre de 2019, per Redacció
  • Les visites s'allargaran fins al 27 de setembre

    Cedida

La Casa Navàs ha decidit allargar les 'visites premium' fins a finals de setembre "davant l’èxit assolit durant les primeres setmanes d’activitat", segons s'ha fet des de l'equipament a través d'un comunicat. "Pràcticament cada dia", aquesta visita ha penjat el cartell d’entrades exhaurides, i per aquesta raó s’ha decidit ampliar-les fins al 27 de setembre, tot coincidint amb la Festa Major de Misericòrdia.

Tast de vins i vermuts a la terrassa, amb música

Les 'visites premium' es van pensar per oferir als visitants "una nova manera de gaudir d’una de les obres més emblemàtiques del modernisme europeu", s'ha subratllat. Aquesta opció permet fer la visita guiada per la casa i, en acabar, assaborir un tast de vins i vermuts a la terrassa d’aquesta edificació modernista.

Durant el tast es pot degustar el vi ‘Secrets de Mar’ (negre i blanc) elaborat pel celler Clos Galena, de la DO Terra Alta. El vermut va a càrrec de Vermuts Miró i s’ofereix tant el ‘Vermut Miró Reserva’ com el ‘Vermut Miró Blanc’. A més, la vetllada està amenitzada per una selecció musical. Aquestes visites exclusives, d’una hora i mitja de durada, es fan els dimarts, dijous i divendres.

Fins al 13 de setembre les 'visites premium' començaran a les 8 del vespre, i del 17 al 27 de setembre s’avançaran una hora, és a dir, que començaran a les 7 de la tarda. Les entrades per a les 'visites premium' es poden comprar a través del web www.casanavas.cat, a la mateixa Casa Navàs o a l’Oficina de turisme de l’Ajuntament de Reus. Els tiquets tenen un cost de 17 euros.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics