Dilluns, 17 de Desembre de 2018

Inversió de 83.000 euros a la piscina municipal coberta de l'Hospitalet

Entre d'altres actuacions, s'hi fa el canvi del bany d’hidromassatge i de la de la sauna finlandesa, així com el tancament del magatzem adjunt a la sauna

09 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Imatge de les obres a la piscina

    Cedida

Des del passat mes de gener s’estan realitzant diverses actuacions a la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant per millorar-ne la zona de benestar, segons han apuntat fonts municipals. Els treballs d’adequació d’aquest espai, que ha contractat l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant a diverses empreses per un import aproximat de 83.000 euros, consisteixen en el canvi del bany d’hidromassatge i de la de la sauna finlandesa, així com del tancament del magatzem adjunt a la sauna, perquè quedi més integrat.

La nova sauna de calor seca serà més gran que la que hi havia fins ara, per tal de donar un millor servei als usuaris de la piscina, que fan servir molt aquesta instal·lació. L’ús intensiu de la sauna, que n’havia comportat un desgast accelerat, i les avaries de força consideració que havia patit en els últims mesos, de fet, són els motius pels quals el consistori va decidir adquirir-ne una de nova. Les obres també inclouen el canvi del sostre modular de la zona de benestar de la piscina per un de fix continu de plaques hidròfugues que garantirà una major seguretat; i la millora de l’enllumenat.

Segons es preveu, aquests treballs estaran enllestits a principis del mes de març. Fins aleshores, la regidora d’Esports, Cristina Borràs, demana als usuaris de la piscina coberta que disculpin les molèsties i que tinguin paciència, ja que “les obres han de suposar una millora de les instal·lacions i del servei que s’hi ofereix”.

COMENTARIS (0)

Reportatges