Dijous, 18 d'Octubre de 2018

Troben un cadàver en avançat estat de descomposició en una zona boscosa de Mont-roig

Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació dels fets i aquest dijous es farà l'autòpsia del cos, que estava embolcallat amb bosses d'escombraries

06 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Els Mossos investiguen els fets

    Cedida

Agents dels Mossos d’Esquadra de la divisió d’investigació criminal adscrits de la regió policial Camp de Tarragona investiguen la mort d’una persona localitzada aquest dimecres a Mont-roig del Camp.

Segons la versió policial, al voltant d'un quart d'11, uns caçadors han trobat en una zona boscosa del municipi el cadàver d’una persona en avançat estat de descomposició. Els agents s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Els investigadors treballen amb la hipòtesi principal que es tractaria de la víctima d'un homicidi, segons han precisat a l'ACN fonts pròximes al cas. El cadàver ha aparegut sencer i embolcallat amb bosses d'escombraries en una zona boscosa pròxima a uns vivers pròxims a l'autovia A-7. Tot i això, i atès el molt avançat estat de descomposició que presentava, no ha estat possible, de moment, determinar si es tracta d'un home o d'una dona així com tampoc la seva edat aproximada. La autòpsia, que està prevista per aquest dijous, podria revelar noves dades sobre la identitat del cos.

COMENTARIS (0)