Divendres, 16 de Novembre de 2018

Jordi Borràs i Joan M. Pou, al desè cicle Experiència de periodista

També hi prendran part la cap de comunicació dels Mossos, Patrícia Plaja, i el corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les, Jordi Baró

13 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Borràs (a l'esquerra), en una xerrada a Reus

    Cedida

Els periodistes Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró i Joan M. Pou participaran en la desena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol/URV d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

El fotoperiodista Jordi Borràs inaugurarà el cicle dilluns 19 de febrer; dilluns 26 de febrer, serà el torn de la cap de comunicació dels Mossos d’Esquadra, Patrícia Plaja; el 12 de març, hi participarà Jordi Baró, corresponsal de Catalunya Ràdio a Brussel·les; i el punt i final del cicle el posarà, el 13 de març, Joan M. Pou, periodista conegut per la transmissió dels partits del Barça a RAC1, a més de presentar altres programes de ràdio i televisió.

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública. Aquest cicle es du a terme ininterrompudament des de l’any 2009, i ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich i Joan Salvat, entre d'altres.

Les conferències començaran a les 7 de la tarda, a l'Antiga audiència de Tarragona, i l'entrada serà lliure.

Recupereu un clip corporatiu de la presentació de l'edició actual de l'esdeveniment:

COMENTARIS (0)