Dijous, 19 de Juliol de 2018

La campanya 'Viatja i guanya' premia als usuaris de l’autobús urbà de Cambrils

Els guanyadors s’han de posar en contacte amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir el xec

09 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Les butlletes guanyadores s'han donat a conèixer aquest dilluns

    Cedida

El sorteig 'Viatja i guanya' ja té guanyadors. Aquest dilluns al matí, la regidora de Mobilitat del consistori cambrilenc, Yolanda Quílez, i el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, han tret de l’urna les butlletes premiades. La 01988 ha obtingut el primer premi (50 euros en xecs regal) i la 01445 i la 00140 el segon i tercer premi (25 euros en xec cadascun).

Les persones afortunades s’han de posar en contacte ara amb Aparcam o la Unió de Botiguers per poder recollir els xecs, que es podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers de la localitat del Baix Camp. La campanya es va portar a terme entre els dies 18 i 23 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura.

Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per tercer any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. L’objectiu de la campanya és que "l’usuari trobi en el transport públic una alternativa sostenible i segura i que pugui comprovar que, amb el transport públic es guanya temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments", s'ha fet constar des de l'Ajuntament.

Per altra banda, la campanya "pretén que els usuaris puguin comprovar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària", han fet constar fonts municipals.

COMENTARIS (0)

Reportatges