Divendres, 20 d'Abril de 2018

La carrera de Medicina a Reus es manté com la més sol·licitada a la URV

La demanda d'estudiants es redueix un 2,73%, en un context d'augment del sistema universitari a Catalunya

12 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Uns estudiants durant la celebració de la selectivitat

    URV

Les dades resultants de la preinscripció dels estudiants que començaran estudis universitaris el pròxim curs indiquen l’estabilitat en l’assignació d’estudiants a la Universitat Rovira i Virgili (URV) en aquesta primera ronda: 2.987 estudiants enguany enfront dels 3.138 del curs passat. La reducció a la URV és de 2,73% en el context d’un augment de l’1% del nombre d’assignats al conjunt del sistema universitari català.

"Les dades indiquen una estabilitat en la demanda, que segueix essent alta, i una perspectiva de tenir un nombre de matriculats similar al del curs anterior. Cal recordar que el curs passat van entrar a la URV 2.905 estudiants nous", assegura la URV en un comunicat.

Aquest dijous, 13 de juliol, comença la matrícula per aquests estudiants de primer curs a qui ja s’ha assignat plaça i del 25 al 27 de juliol es farà la segona assignació de places pels estudiants que hagin accedit a la matriculació aquesta primera ronda. Els estudis més sol·licitats són Medicina a Reus, amb 461 peticions i 138 places; Infermeria, a Tarragona, amb 214 peticions i 103 places, i Psicologia, amb 154 peticions i 150 places.

Un doble grau de Bioquímica i Biotecnologia, la nota de tall més alta

La doble titulació de Bioquímica i biologia molecular i Biotecnologia és l’ensenyament de la URV que exigeix una nota de tall més alta per accedir-hi, un 12,614, i està entre els 10 estudis del sistema universitari català amb les notes de tall més altes. Les notes de tall per sobre de 10 a la URV son, a més de Bioquímica i biologia molecular i Biotecnologia, Medicina, en Bioquímica i biologia molecular, en Biotecnologia i en la doble titulació de Biotecnologia/Enginyeria informàtica (10,784). Hi ha nou estudis més en que cal tenir més de 8 per accedir-hi.

COMENTARIS (0)