Dimecres, 20 de Febrer de 2019

La consellera Chacón insta a treballar pel Pacte Nacional per a la Universitat i Recerca i per reduir les taxes a Tarragona

La nova rectora de la URV, Maria José Figueras, continuarà reclamant una major dotació econòmica per garantir el funcionament de la institució

11 de Juliol de 2018, per ACN
  • Chacón signa el llibre d'honor de la URV davant Figueras

    ACN

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Maria Àngels Chacón, ha instat a treballar pel Pacte Nacional per a la Universitat i Recerca aquest passat dimarts en l’acte de presentació del nou equip rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Chacón ha afirmat que des del departament d’Universitats i Recerca no posen “pedaços” sinó que consideren les universitats com a “estructures d’estat”. Per això, ha recordat que estudien reduir les taxes universitàries tal com ja va explicar en una de les seves primeres compareixences al Parlament.

“Seríem insidiosos si volguéssim tornar a repetir el que hem repetit durant molt de temps, és una qüestió de responsabilitat”, ha assegurat la rectora Maria José Figueras, en referència a la reducció de les taxes. Tot i això, ha afirmat que seguiran demanant una major dotació econòmica pel finançament de la institució. 

COMENTARIS (0)

Reportatges