Dimarts, 14 d'Agost de 2018

La Creu Roja inicia un projecte per promoure el bon tracte a la gent gran

A Catalunya es calcula que el 3% d'aquest sector de població corre el risc de patir maltractaments

30 de Juny de 2017, per Redacció
  • Imatge de la jornada celebrada a Tarragona

    Cedida

Creu Roja Tarragona ha organitzat, aquest divendres, 30 de juny, una jornada tècnica per tal de treballar en la detecció, protecció i afrontament dels maltractaments a la gent gran, aicí com en la promoció d'un bon tracte per aquest col·lectiu. La jornada, organitza per la institució, compta amb la col·laboració de diverses administracions públiques i entitats que treballen amb la gent gran. Entre tots es pretén visibilitzar aquesta problemàtica i definir les tècniques per afrontar-la.

Projecte per protegir la gent gran dels maltractaments

La Creu Roja inicia el nou projecte 'Bon Tracte a les Persones Grans: Promoció del tracte adequat i protecció front el maltractament' a Catalunya. Es tracta d'una iniciativa que s'ha posat en marxa aquest 2017 i que començarà a l'estiu al territori català. Està dirigit a persones majors de 65 anys que hagin patit algun tipus de maltractament, o que es trobin en una situació de risc que les faci vulnerables.

Tot i la incidència social d'aquesta problemàtica, la Creu Roja alerta que està invisibilitzada. A Catalunya es calcula que el 3% de la gent gran podria estar patint maltractaments de diferents tipus. Segons els estudis internacionals, més de 41.000 persones grans es trobarien en situació de risc. 

 

 

 

COMENTARIS (0)

Reportatges