Dilluns, 10 de Desembre de 2018

La cursa solidària de sant Silvestre arriba abans de Nadal a l'Hospitalet

La cita tindrà lloc el dia 24 i les inscripcions tenen el preu simbòlic d'1 euro

19 de Desembre de 2017, per
  • Imatge d'arxiu de la cursa

    Cedida

La 6a cursa de sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’àrea d’esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet, tindrà lloc el 24 desembre, a partir de les 11 del matí. Les persones interessades a participar-hi ja s’hi poden apuntar, a través del web.

Enguany, com a novetat, la inscripció costa un euro per participant. I és que amb el conveni signat el passat 12 de juny, l’àrea d’esports es va comprometre a recaptar aquesta quantitat a favor de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre; i aquesta entitat es va comprometre a destinar tots els diners aplegats en la cursa a la millora del malalt oncològic i a realitzar activitats de prevenció del càncer, tal com ha recordat la regidora d’Esports, Cristina Borràs. En aquesta competició hi poden participar totes les categories.

El recorregut serà de 4.000 metres (dues voltes a un circuit de 2.000) i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la plaça Berenguer d’Entença, on hi ha la façana de l’hospital gòtic. Hi haurà trofeus per als cinc primers classificats, així com també per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi. El lliurament dels guardons és previst a les 12 del migdia, a la mateixa plaça.

Els que vulguin prendre part en aquesta cursa solidària poden apuntar-s’hi amb antelació, o el mateix dia de la prova (una hora abans de l’inici de la competició), a la plaça.

COMENTARIS (0)