Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

La Diputació de Tarragona col·labora amb la Marató de TV3

Els centres d’ensenyament de la Diputació organitzen activitats per conscienciar i recaptar fons per aquesta iniciativa

14 de Desembre de 2017, per Redacció
  • Imatge del concert de La Marató de la Diputació

    Cedida

La Diputació de Tarragona torna, un any més, a col·laborar amb a La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a la conscienciació, divulgació i investigació de les malalties infeccioses. La institució realitza enguany una aportació de 33.334 euros, alhora que organitza i col·labora en diferents activitats destinades a recaptar fons per aquesta causa.

La Diputació va col·laborar en la celebració de la VI Cursa per la Marató el passat diumenge, 10 de desembre a Tarragona, alhora que ha organitzat tot un ampli programa d’activitats a través dels centres d’ensenyament per contribuir a augmentar les aportacions.

Activitats dels centres d’educació especial

El Col·legi Públic d’Educació Especial Sant Jordi ha dut fa uns dies a les parades del mercadet de Jesús, a Tortosa, les manualitats creades per l’alumnat, per posar-les a la venda. Aquest dijous, l’activitat es trasllada al centre, on els nois i noies del programa d’iniciació professional d’auxiliar de cuina elaboraran un esmorzar solidari perquè tothom pugui fer el seu donatiu.  També aquest dijous, 14 de desembre, el Col•legi d’Educació Especial Sant Rafael, a Tarragona, acollirà durant el matí xerrades sobre les malalties infeccioses adreçades a alumnes d’ESO i d’educació postobligatòria, impartides per professionals sanitaris. L’alumnat de les aules-taller ha realitzat ja un mural de manera col•laborativa relacionat amb la temàtica d’aquesta edició de la Marató, que llueix al vestíbul principal del centre.

Concerts solidaris a Reus i Tarragona

L’Auditori Diputació, a Tarragona, serà l’escenari del primer dels concerts solidaris programats pels Conservatoris. La Banda de Grau Professional del centre i la Banda Unió Musical de Tarragona oferiran una actuació conjunta aquest diumenge, 17 de desembre, a les 7 de la tarda, amb una entrada-donatiu de 5 euros que cal recollir a la consergeria del Conservatori (Cavallers, 10). La primera part del concert anirà a càrrec de la Banda Unió Musical, dirigits per Carles Lorente, amb obres d’Aparicio, Compello i Reineke. A la segona part, la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona oferirà obres de Alcalde Rodríguez, Waignein i Chinesta, sota la direcció de Jordi Masip i Rogeli Rodríguez.

Mentre, l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà el ja tradicional concert en favor de la Marató de TV3, aquest dilluns, 18 de desembre a l’Auditori Higini Anglès, a les 18'30h. L’actuació està oberta a tothom i els assistents podran fer un donatiu voluntari en accedir a la sala. Aquest concert anirà a càrrec de les bandes de Nivell elemental i la Banda de Grau Professional del centre, dirigides per Carles Lorente i Joan Ramon Reverté, respectivament, amb un variat repertori i obres de Jan de Haan, Mark Williams, Beethoven, o Pérez Garrido, entre d’altres compositors.

COMENTARIS (0)