Diumenge, 24 de Juny de 2018

La 'Festa per a Tothom' reunirà uns 450 voluntaris

El programa presenta vuit activitats perquè les persones amb capacitats diferents gaudeixin de la Festa Major de Tarragona

13 de Setembre de 2017, per Redacció/ Infocamp
  • Els voluntaris de Dow Chemical Tarragona van fer curs de formació en l’ús i conducció de cadires de rodes a les instal·lacions de l'empresa

    Cedida

La 27a edició del programa Festa per a Tothom presentarà vuit activitats perquè les persones amb capacitats diferent gaudeixin de la Festa Major de Santa Tecla. Enguany la iniciativa coincideix amb els actes dels 50 anys de Dow Chemical Tarragona, promotora del programa, que aportarà 150 empleats, estudiants en pràctiques i familiars que s’afegiran a la resta de voluntaris, fins a 450 persones. Tots plegats oferiran el seu temps per acostar la festa a tothom i, especialment a aquells que fan servir cadira de rodes, per potenciar els valors de Dow com són la sostenibilitat, la cultura i la solidaritat.

Els actes

El programa donarà el tret de sortida, el divendres 15 de setembre, amb la presència del grup festiu a la tradicional Crida, que serà interpretada en llengua de signes per tal de facilitar la seva comprensió a les persones sordes.

L’endemà dissabte dia 16, a partir de les 11h, al Balcó del Mediterrani, tindrà lloc la tradicional trobada amb diversos representants institucionals i d'associacions, per començar les celebracions acompanyats del gegant Martí de Premià. L’acte finalitzarà amb la tradicional fotografia de família al Balcó, on també es presentarà el programa festiu adaptat al llenguatge braille. A continuació, els membres de “la penya” passaran el dia a PortAventura.

El dia 19, a la tarda, assistiran a la Santa Tecla petita, mentre que el 21 de setembre el grup gaudirà d’actes com el ‘Cafè, copa i puro’ i el pregó. Finalment, el dia 23 de setembre, per Santa Tecla, presenciaran la processó i el castell de focs artificials.

COMENTARIS (0)

Reportatges