Dilluns, 10 de Desembre de 2018

La Fira Freesia de Nadal de Salou recapta 18.000 euros per la lluita contra el càncer

L’organització ha lliurat tres xecs de 6.000 euros cadascun a AFANOC, CNIO i a l’Associació de lluita contra el Càncer AEEC

04 de Desembre de 2017, per Infocamp.cat
  • L'alcalde de Salou, Pere Granados, visitant un dels estands de la 16a Fira Freesia de Nadal al TAS de Salou

    Cedida

Aquest diumenge al matí, Salou ha celebrat la tretzena edició de la Fira de Nadal que l’associació Freesia Grup organitza any rere any al municipi coincidint amb les dates prèvies al Nadal i que té lloc a les instal·lacions del Teatre Auditori.

Centenars de persones de totes les edats s’han acostat al complex del centre cívic i TAS on durant tot el dia d’avui es podran adquirir productes nadalencs de decoració, regals, dolços típics, a més de llibres i roba de segona mà, entre un llarg etcètera. Aquest matí, com ha assenyalat la presidenta de l’entitat Elaine McParland, més d’un centenar de parades de tot tipus s’han instal·lat al passadís del TAS i s’ha aprofitat l’acte per lliurar tres xecs de 6.000 euros cadascun; el primer ha anat a parar a mans de l’AFANOC; un segon a mans de l’AEEC i un tercer per al CNIO.

No hi pot faltar com és ja habitual tampoc la rifa de productes i la zona de bar a la plaça exterior de davant del TAS. Aquest matí, l’alcalde, Pere Granados, junt amb la regidora de Participació Ciutadana, Julia Gómez, han volgut felicitar l’organització, el Grup Freesia, i especialment a la seva presidenta, Elaine McParland per la bona feina que duen a terme any rere any, esdeveniment rere esdeveniment, aconseguint mobilitzar moltíssima gent sempre per una bona causa.

En els 16 anys d’activitats de l’entitat porten recaptats més de 340.000 euros els quals s’han destinat a la lluita contra el càncer.

COMENTARIS (0)

Reportatges