Cookie control
Dissabte, 11 de Juliol de 2020

La inscripció a les proves d'accés als cicles de Grau Superior de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació es podrà fer del 13 al 21 de maig

12 de Maig de 2020, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'una classe

    Reusd

El termini d'inscripció a les proves d'accés a estudis de grau superior comença aquest dimecres, 13 de maig, i s'allargarà fins al dia 21. Les persones interessades en cursar algun dels cicles de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació el proper curs, i que no reuneixin els requisits obligatoris per accedir-hi directament, hauran de realitzar aquests exàmens, que tindran lloc del 29 de juny al 6 de juliol, segons el calendari marcat pel departament d'Educació de la Generalitat.

Enguany, com a mesura preventiva per la situació de pandèmia per coronavirus, la inscripció a les proves d'accés serà preferentment per via telemàtica al web http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-acces/gs-apd/. Tot i que també es podrà realitzar presencialment al centre de preferència els dies 19, 20 i 21 de maig, amb cita prèvia que caldrà demanar del 13 al 18 de maig, de 9 del matí a 6 de la tarda, trucant al centre on es vulgui cursar els estudis.

En aquest cas, s'hauran de tenir en compte algunes mesures de seguretat com fer el tràmit de forma individual, dur la documentació impresa i emplenada des de casa preferentment i portar bolígraf propi. També es recomana l'ús de mascareta i guants i evitar fer la inscripció presencial si es tracta de persones vulnerables o amb símptomes.

Podran accedir directament als estudis de Grau Superior de les escoles d'art i disseny de la Diputació aquells alumnes que tinguin el Batxillerat Artístic, un títol en Grau Superior d'arts plàstiques, disseny, conservació i restauració de béns culturals o d'art dramàtic en especialitat d'escenografia, entre d'altres. També quedaran exempts de la prova els titulats en Enginyeria Tècnica Industrial, Arquitectura i Belles Arts o aquells que hagin superat les proves d'accés a aquests estudis universitaris. Podeu consultar totes les exempcions en detall, així com informar-vos sobre les proves a la web del departament d'Educació.

Preinscripció al centre

Els futurs alumnes també hauran de realitzar la preinscripció al centre on volen cursar els seus estudis del 10 al 17 de juny per via telemàtica al portal http://preinscripcio.gencat.cat . Tot i que també serà possible fer-ho presencialment del 15 al 17, amb cita prèvia i les pertinents mesures de seguretat. La matrícula definitiva es realitzarà de l'1 al 7 de setembre, un cop es reuneixin tot els requisits obligatoris o s'hagin superat les proves d'accés.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics