Dissabte, 15 de Desembre de 2018

La reusenca Tona Duch repeteix com a número 3 en la llista del PP de Tarragona el 21-D

Alejandro Fernández serà de nou qui encapçala la candidatura

12 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Tona Duch, a la dreta

    Cedida

El comitè electoral del Partit Popular ha ratificat la candidatura del PP de Tarragona per a les pròximes eleccions autonòmiques del 21 d desembre. El cap de llista dels populars és el president provindial del partit a Tarragona, Alejandro Fernández, que repeteix com a número 1 de la llista. El segon de la candidatura és el regidor de Deltebre, Tomàs Castells, mentre que la número 3 és la reusenca Tona Duch.

Montserrat Duch Cartañá, nascuda a Reus fa 52 anys, és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, i exerceix la docència en Secundària i Batxillerat a l'Escola Aura. En la seva trajectòria política s'inclou el seu pas per l'Ajuntament de Reus (2011 – 2015), on va ser regidora de Formació per la Integració (2011 – 2014). Duch ja va ser la candidata número 3 a les passades eleccions al Parlament i actualment és membre del Consell d'Administració Reus Transport Públic i de diferents Consells Municipals de l'Ajuntament de Reus. 

Les 5 primeres posicions de la llista es completen amb l'advocada d'Alcover, Briggitte Arenas, representant de Noves Generacions, i el regidor de Calafell, Juan García. 

COMENTARIS (0)

Reportatges