Dimarts, 11 de Desembre de 2018

La segona ruta de tapes de l'Hospitalet comptarà amb una onzena d'establiments participants

Els clients podran optar a tres premis per sorteig si degusten totes les propostes gastronòmiques del circuit

29 de Novembre de 2017, per Redacció
  • La presentació de la ruta de tapes s'ha dut a terme aquest passat dimarts

    Cedida

Per al període comprès entre el 30 de novembre i el 10 de desembre, l’Associació de restauració i hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) ha organitzat, amb el suport de la regidoria de Turisme del consistori, la segona ruta de tapes. En aquesta edició hi participaran un total d’11 establiments, que oferiran una tapa i una 'canya' o 'quinto' de cervesa per 2,5 euros.

Durant aquests dies, els participants d’aquesta ruta "no només tindran l’oportunitat d’assaborir unes tapes variades i elaborades especialment per a l’ocasió, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis", s'ha fet saber des de l'organització de la inciativa. El primer estarà dotat amb una tablet Samsung, i els dos restants, amb un xec de 30 euros per gastar als bars i restaurants que col·laboren amb aquesta iniciativa.

Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’hauran de tastar les 11 tapes que inclou la ruta. Al 'passaport de la ruta', que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments de restauració participants, hi haurà de quedar segellada i puntuada cadascuna de les 11 tapes. Un cop completat el passaport, amb els segells corresponents, la puntuació de les tapes i les dades personals correctament emplenades, aquest es podrà dipositar a les urnes que hi haurà als establiments participants.

El sorteig del premis tindrà lloc el divendres 22 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’ARH. El mateix dia també es farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat rebrà un sopar gourmet per a dues persones. La presentació oficial de la segona Ruta de tapes ha tingut lloc aquest passat dimarts 28 de novembre, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, en un acte al qual van assistir l’alcalde, Alfons Garcia; la regidora de Turisme, Elidia López; el representant de la Cambra de Comerç de Reus i coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista; i la presidenta de l’ ARH, Mónica Alves. 

Podeu consultar el 'passaport de la ruta' en aquest enllaç.

COMENTARIS (0)

Reportatges