Cookie control
Dimarts, 23 de Juliol de 2019

La Seguretat Social ajornarà el pagament de quotes a empreses i autònoms afectats per les pluges torrencials

Les sol·licituds, acompanyades de la documentació acreditativa dels danys soferts o de la pèrdua d’activitat derivada entre els dies 18 i 21 d'octubre, s’han de presentar abans de l’1 de desembre i les resoldran els titulars de les direccions provincials de la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSC)

19 de Novembre de 2018, per Redacció
  • Imatge dels efectes d'una jornada intensa de pluja a Reus.

    Alejandro Yeste

La Tresoreria General de la Seguretat Social  (TGSC) autoritza a diferir el pagament de les quotes a les empreses i els treballadors per compte propi o autònoms afectats per les pluges torrencials i desbordaments de torrents succeïts els passats dies 18, 19, 20 i 21 d’octubre de 2018 a les demarcacions de Tarragona, Màlaga, Sevilla, Cadis, València, Castelló, i Terol, així com a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Així, s’autoritza a les empreses i autònoms que ho sol·licitin a diferir el termini reglamentari d’ingrés de les quotes de la Seguretat Social per totes les contingències, així com pels conceptes de recaptació conjunta amb aquelles, corresponents a sis mesos naturals consecutius. El còmput de l’ajornament s’iniciarà amb la liquidació corresponent al mes d’octubre, excepte en el cas dels treballadors inclosos en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms que el còmput s‘iniciarà en la liquidació corresponent al mes de novembre de 2018.

Les sol·licituds s’hauran de presentar abans de l’1 de desembre, acompanyades de la documentació acreditativa dels danys soferts o de la pèrdua d’activitat derivada, expedit per l’ajuntament o la subdelegació del Govern, Delegació del Govern, o resolució del ministeri d’Agricultura, pesca i Alimentació, o de l’entitat estatal d’assegurances Agràries (ENESA). Els titulars de les direccions provincials de la TGSS resoldran. La no utilització del termini d’ingrés diferit, un cop autoritzat, no donarà dret a la devolució de les quotes ingressades.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges