Cookie control
Dimecres, 26 de Juny de 2019

La Selva adequarà el mas de la Rasa d’en Batlle per convertir-lo en una aula de natura

29 de Març de 2018, per Redacció
  • Imatge del mas de la Rasa d’en Batlle

    Cedida

Després que ara fa uns mesos el mas de la Rasa d’en Batlle de la Selva del Camp passés de forma efectiva a mans municipals, l’edifici, ubicat al costat del carrer Gandhi, és objecte d'un procés per reconvertir-se en equipament per als veïns.

Ha estat així com algunes dependències s’han començat ja a aprofitar com a magatzem, mentre que la resta de l’espai es preveu adequar per tal d’acollir un projecte de natura que conjuntament estan elaborant l’Ajuntament i l’associació ambientalista CEN, amb seu a la Selva, i que comptarà amb una aula. 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Reportatges