Divendres, 22 de Febrer de 2019

La Selva del Camp s'omple d'activitats per celebrar la Festa Major d'estiu

Roba estesa seran les caps de cartell del concert de divendres a la nit

30 de Maig de 2018, per Redacció
  • Roba estesa, en una imatge promocional

    Reusdigital.cat

La Selva del Camp celebra aquest cap de setmana la Festa Major d'estiu. El municipi compta amb un programa d'actes farcit d'activitats. Divendres es donarà el tret de sortida amb el primer plat fort, el correbars que des de fa tres anys organitza el Ball de gitanes. Enguany estaran acompanyades de la txaranga Bandsonats, la Verreta de Tàrrega, el Rei Pepet de Bufilàndia, el Diabló els Vixets, i els grallers de Reus.

Paral·lelament, a les 9 del vespre, començarà el concert al parc de l'Hort d'Iglésies amb els conjunts Vadó blues trio, Reflex, Seguirem i Roba estesa. Les punxadiscos Pdetas seran les encarregades de posar l'última música. De dissabte destaca la tradicional arrossada popular (a dos quarts de 3 del migdia) al mateix Hort d'Iglésies amb un parc d'inflables per la mainada. Els tiquets del dinar es podran adquirir d'11 del matçi a 1 del migdia al parc.

La festa continuarà amb la Baixada d'enginys, un recorregut que cadascú pot fer amb el vehicle automuntat. Al vespre, a dos quarts de 9, serà el torn pel foc. El correfoc començarà a la plaça de les Pletes amb la colla local, el Diabló, la Farnaca de Cambrils i els Potafocs de Castellbisbal. La nit tornarà a ser per als joves amb les actuacions dels grups de versions All i Oli i Alcovers.

El dia de l'homenatge a la vellesa, diumenge, es farà al recepció dels avis a dos quarts d-11del matí a l'Ajuntament del municipi, després tindrà lloc la missa a l'església de Sant Andreu Apòstol. En sortir de missa, el seguici al complet amb diables, balls tradicionals i gegants baixaran fins l'Hort d'Iglésies on es farà un vermut electrònic. A la tarda, dues propostes. D'una banda, la diada castellera amb els Xiquets de Reus, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Tarragona. D'altra banda, el grup de teatre de la Selva, la Moixera, representarà l'obra 'Toc toc' a la Defensa Agrària.

COMENTARIS (0)

Reportatges