La societat 'La Nova Amistat' de la Canonja celebra 150 anys

L'acte de commemoració principal serà una conferència a càrrec de Jordi Bertran

16 de Març de 2017, per Redacció

  • L'entitat 'La Nova Amistat' celebra el seu aniversari sota el lema'150 anys d’una història compartida'

    Cedida

L'entitat més antiga en actiu del municipi de la Canonja, 'La Nova Amistat', celebra el seu 150è aniversari. Aquesta societat és també una de les més veteranes de les comarques de Tarragona, fundada l'any 1867. El paper que ha jugat l'entitat és molt important, com a punt de trobada dels principals sectors del poble, especialment l'agrícola, el cultural, el polític o tot aquell altre relacionat amb l'oci.

Per commemorar aquests 150 anys d'història, s'ha preparat un extens programa d'activitats. Els actes principals seran la conferència a càrrec de Jordi Bertran, el 16 de juny, com a acte central de l'aniversari, i la presentació del llibre que englobarà els principals fets i successos de la història de la Societat 'La nova Amistat' al llarg d'aquests 150 anys.

Tot i això, el calendari s'engega el pròxim dissabte, 18 de març, amb la descoberta d'una placa commemorativa que anirà a càrrec del Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs. A partir d'aquí, altres activitats s'aniran desenvolupant al llarg de l'any, com una tarda literària, el 29 d'abril, amb la participació de diversos escriptors i poetes; el Sopar de l'Amistat, que està previst pel 13 d'agost o una exposició d'imatges que recullen la història de l'entitat en moments especials.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.