Una delegació de la televisió sud-coreana ha enregistrat aquest cap de setmana una calçotada a Vallson hi han participat quatre cuiners de renom al país, que volten pel món a la recerca de tradicions culinàries diferents. Segons ha explicat Òscar Pascual, de calsots.com, que ha proporcionat les cebes dolces, la gravació ha inclòs el moment d’anar a collir els calçots a l’horta fins a la preparació del menjar i l’àpat.
A més, durant la calçotada també han connectat en directe amb Corea del Sud i han explicat els plats que estaven tastant. “Mai havien provat els calçots així”, ha assegurat Pascual, que ha explicat que a més dels típics calçots ha cuinat una truita de calçots i ha preparat calçots en tempura. A més, “malgrat que cultiven calçots de la mateixa manera que aquí, els ha agradat molt haver-los d’anar a buscar a l’horta”, segons Pascual. Els cuiners també han preparat un plat amb els calçots: una sopa feta a partir dels sobrants de la ceba.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics