Divendres, 22 de Febrer de 2019

L’Ajuntament de Cambrils homenatja a Dolores Balbuena pel seus 100 anys

El regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Cambrils l’ha felicitat pel centenari i l'ha obsequiat amb la Medalla Centenària de la Generalitat

13 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Doloers Ballbuena rebent l'homenatge de l'Ajuntament de Cambrils a casa seva

    Cedida

Dolores Balbuena Iglesias, que viu a Cambrils des del 1987, ha complert 100 anys, i ha rebut la visita del regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès per felicitar-la, portar-li un ram de flors i compartir una estona amb ella i la seva família.

El regidor també li ha regalat la Medalla Centenària de la Generalitat gravada amb el seu nom i l’any de naixement i li ha llegit una carta, en forma de petit homenatge, que ha comptat amb la presència de la seva família i alguns veïns.

La protagonista de la celebració ha agraït el regal i ha compartit experiències de la seva llarga vida, com la Guerra Civil, la lluita de la seva generació per aconseguir la democràcia, o l’arribada a Cambrils.

Dolores Balbuena va néixer a Villamartín de Don Sacho (Castilla i León) en una família de 10 germans, i posteriorment va viure a Bilbao. Durant la guerra va haver de fugir a Calella de Palafrugell i després va tornar a Bilbao. Finalment, l’any 1987 es va traslladar a viure a Catalunya.

A Cambrils ha estat una persona molt activa, i de seguida es va involucrar en el seu barri, i va ser una de les fundadores de la comunitat de veïns de la Llosa.

COMENTARIS (0)

Reportatges