Cookie control
Diumenge, 12 de Juliol de 2020

L'Ajuntament de Cambrils obre el termini per proposar candidats a les distincions municipals

Les entitats i la ciutadania poden fer els seus suggeriments a través de la seu electrònica fins el 27 de setembre

02 de Setembre de 2019, per Redacció
  • Imatge de l'Ajuntament de Cambrils

    Reusdigital.cat

L'Ajuntament de Cambrils ha fet una crida a entitats i ciutadania a proposar noms de persones que creguin que poden ser mereixedors d'algun dels reconeixements previstos en el reglament municipal de Nomenaments i distincions d'honor. Les persones interessades poden presentar candidates i candidats fins el proper divendres 27 de setembre. Les propostes s'han de presentar a través de la seu electrònica de l'ajuntament, indicant els motius pels quals creuen que la persona escollida és mereixedora del reconeixement. L'acte de lliurament de les mencions tindrà lloc en el marc dels actes de la festa major de la Immaculada.

Segons el reglament, els honors i distincions contemplen els títols de Fill predilecte i Fill adoptiu, la Medalla d'honor de la vila de Cambrils i la Menció honorífica municipal. Les propostes o peticions han d'especificar el nom de les persones, entitats o institucions sol·licitants i els mèrits i les circumstàncies que concorren en la persona, entitat o col·lectiu a qui es proposa distingir, aportant totes les dades i antecedents que es considerin necessaris i proposant si s'escau, la pràctica de les diligències convenients per complementar els fets que emparen la proposta de distinció.

La Comissió d'honors i distincions valorarà les propostes presentades, adoptarà una proposta per majoria absoluta de tots els seus membres i l'elevarà al ple de la corporació. El corresponent acord s'haurà d'adoptar mitjançant votació nominal i secreta, amb majoria absoluta, tot i que l'objectiu és aconseguir el màxim consens.

El Reglament d'honors i distincions de Cambrils es va aprovar en el ple del dia 1 de desembre de 2009. Una de les voluntats que va impulsar la creació d'aquest va ser la d'establir i regular les distincions que pot atorgar l'ajuntament com a reconeixement públic de tota la ciutadania, bé sigui a persones físiques, jurídiques o a entitats cambrilenques que hagin destacat en qualsevol àmbit de la vida de la ciutat.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics