Dijous, 25 d'Abril de 2024

L'arròs i els productes de temporada, protagonistes de les jornades gastronòmiques de tardor de Mont-roig

05 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'alguns productes de tardor que es faran servir durant les jornades

    Cedida

Quinze restaruants de Mont-roig del Camp i Miami Platja participen, del 12 al 22 d'octubre, a les primeres jornades de la 'Cuina de l'arròs de Tardor'. Es tracta d'una proposta gastronòmica que oferirà plats, menús i tapes amb l'arròs i els productes típics d'aquesta època com a protagonistes.

Rissota amb carbassa i gorgonzola, arròs amb verdures i bolets, arròs de conill o caldós amb camagroncs, entre d'altres, són alguns dels plats que s'han pogut degustar aquest dimecres al matí en l'acte de presentació de les jornades a l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca. Hi han participat els restaurants de les jornades, així com proveïdos oficial, Segadors del Delta. El seu representant ha explicat que la varietat que s'utilitzarà per cuinar és l'arròs marisma, de gra gros i atractiu al plat. Per la seva banda, l'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, ha animat a seguir treballant "conjuntament" perquè aquest tipus d'iniciatives "són bones per vososaltres i pel municipi".

La 'Cuina de l'arròs de Tardor' permetrà degustar diverses propostes d'arròs a preus per a tots els públics, que van des dels 3 euros la tapa, entre 8 i 12 els plats, mentre que els menús oscil·len dels 17 als 24 euros.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics