Les beques socials de la URV inclouen enguany l'accés a un màster

Es donen a alumnes que per motius econòmics no poden accedir a la universitat

17 de Març de 2017, per Redacció

  • Imatge dels almumnes becats per la Fundació Repsol i el Consell Social de la URV

    Cedida

El Consell Social de la Universitat Rovira i Virgili (URV), amb el suport de la Fundació Repsol, ha lliurat les beques convocades per les dues entitats a 20 joves per al curs 2016-2017. Enguany, la convocatòria també inclou a alumnes que completin la seva formació realitzant un màster a la URV. Cada any, s’adjudiquen cinc noves beques, dotades amb 5.000 euros cadascuna, i es renoven pel mateix import les existents. El pressupost total d’aquesta edició ascendeix a 100.000 euros.

Aquest programa d’ajudes té per objecte col·laborar amb la URV per facilitar l’accés i la permanència en els estudis universitaris a aquells i aquelles alumnes d’ESO que, tenint un bon expedient i motivació per emprendre els estudis, es troben amb dificultats econòmiques, socials o personals que ho dificultin.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.