Dimarts, 26 de Març de 2019

L'escola britànica Jigsaw British organitza una jornada de portes obertes

14 de Març de 2018, per Redacció
  • Imatge de Jigsaw British School

    Cedida

L’escola britànica Jigsaw British, situada al Catllar, obre les seves portes a totes les famílies que vulguin conèixer el centre el pròxim dissabte, 17 de març. Entre les 10 i les 12 del matí, els assistents podran visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà la forma d'ensenyar del centre educatiu, basat en la individualitat de cada infant i en el desenvolupament de la seva autonomia.

Jigsaw British School segueix el currículum i la metodologia de les escoles britàniques basada en el joc, les experiències sensitives i l’autonomia personal. Aquesta manera d’aprendre permet fomentar que cada nen i nena aprengui a través de les seves inquietuds i experiències. 

Les instal·lacions de Jigsaw British School, que es van inaugurar el passat 2017, estan situades a la població del Catllar amb un fàcil accés des de l’autovia A-7. Consta de 10 aules on s’imparteixen les classes, una sala polivalent, una sala sensorial, una biblioteca i una aula de música. A més, compta amb una cuina pròpia, sala de menjador, servei de transport, zona exterior rodejada de boscos, activitats extraescolars, after-school i morning-afternoon clubs. 

A banda de la jornada de portes obertes d’aquest dissabte, les famílies que ho desitgin podran concertar una visita personalitzada amb l’escola. Per fer-ho només han d’escriure un correu electrònic a info@jigsawbritishschool.com o trucar al 637546802.

COMENTARIS (0)