Dimarts, 19 de Març de 2019

L'escola reusenca La Vitxeta i l'institut de la Selva reben queixes per suposat adoctrinament en relació al procés

El Ministeri d'Educació ha fet els requeriments pertinents a la Generalitat per tal que 'es depurin responsabilitats'

04 de Maig de 2018, per Redacció
  • Imatge d'arxiu de l'escola La Vitxeta

    Reusdigital.cat

El Ministeri d'Educació aplega més d'una vintena de queixes de famílies d'arreu del país per un suposat "adoctrinament" o manca d'imparcialitat per part de la comunitat docent a les escoles en relació al procés d'independència. Aquest dijous s'ha sabut que el govern central ha fet arribar a la Generalitat els requeriments corresponents "per depurar responsabiltats", segons ha avançat l'agència EFE. Dos d'aquests centres acadèmics són a la nostra comarca. Es tracta de l'escola reusenca La Vitxeta i de l'institut Joan Puig i Ferrater, de la Selva del Camp. 

En el cas del col·legi de la capital del Baix Camp, diversos pares han denunciat que a la canalla se l'ha rebuda anteriorment amb 'Els Segadors', i que la direcció ha al·legat que ho ha fet "en defensa de la democràcia". En el cas de l'equipament selvatà, les queixes s'han produït per la convocatòria de "vagues polítiques".

Des del Ministeri s'ha precisat que són moltes altres les denúncies per part de famílies davant de fets similars, però que s'han estimat més continuar en l'anonimat "per por de represàlies". 

COMENTARIS (1)

Comentaris

Vitxeto  04 de Maig de 2018

Cacera de bruixes

Denúncies anònimes que generen depuració de responsabilitats. Això és una caçera de bruixes, coa l'edat mitjana

Reportatges