Dimarts, 19 de Març de 2019

Mario García serà l’alcaldable del PP a Salou

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha presentat a García en un acte públic

12 de Gener de 2019, per Redacció
  • Intervenció de Mario García

    Cedida

Aquest passat divendres Mario García ha estat presentat com alcaldable del PP per Salou en un acte celebrat en una sala del Centre Cívic del municipi.

El president del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, ha presentar al candidat de la seva formació a les properes eleccions del mes de maig. Fernández ha volgut destacar les qualitats de García, manifestant que "ja ha demostrat la seva excel·lent capacitat de gestió pública quan va tenir responsabilitats de govern a Salou, sent primer tinent d'alcalde".

Per la seva banda, el candidat popular, Mario García, ha manifestat que "en política municipal, a més de la gestió diària, has de tenir un projecte de ciutat, i això és precisament el que ens ha faltat durant aquests quatre  anys de legislatura, ja que el govern municipal no ho ha tingut, i això ha generat que Salou estigui en una situació de "coma polític", sense impuls per part dels nostres governants."

García ha dit que el seu objectiu és aconseguir l'alcaldia de Salou "per apostar pel consens en els grans projectes de ciutat. Un consens que ens enriquirà i farà que aconseguim grans èxits per a Salou ", i s'ha mostrat convençut "de les oportunitats que ens brinda el municipi ", afirmant que creu fermament “en la transformació de Salou ".

COMENTARIS (0)

Reportatges