Dijous, 19 d'Abril de 2018

Mas Carandell participa al 17è Espai de l’Estudiant de Valls

La mostra, que s'allarga fins aquest divendres, reuneix una mostra representativa dels cicles i estudis alternatius que poden cursar-se actualment

09 de Març de 2017, per Redacció
  • Una imatge d'una anterior edició de la mostra educativa que té lloc a Valls

    ACN

Mas Carandell serà present amb un estand a la 17a edició de l’Espai de l'Estudiant de Valls d’aquest 9 i 10 de març amb la finalitat de difondre la seva oferta formativa i de serveis. El certamen, que es desenvolupa a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp, està organitzat pel Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp i la Conca de Barberà, i reuneix en un únic espai totes les universitats catalanes i una mostra representativa dels cicles formatius i d’estudis alternatius que es poden cursar actualment. Durant els dos dies Mas Carandell oferirà orientació i assessorament a joves dels centres educatius que el visitin, així com a famílies i professionals del món de l’educació en general que s’hi adrecin per a realitzar consultes.

Entrada lliure aquest dijous a la tarda

El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio ha manifestat que "la participació a la mostra és una bona ocasió per difondre l’oferta formativa actual de Mas Carandell, especialment els cursos que condueixen a acreditar competències professionals de forma oficial, com els certificats de professionalitat, els que ofereixen carnets professionals o el servei avaluació de competències TIC", entre d’altres.

A l’espai també s’informarà dels projectes ocupacionals en curs, alguns específics pel col·lectiu de joves, com els Programes de Formació Inicial PTT del proper any acadèmic, per aquells que no obtinguin el Graduat en ESO, o l’actual Fem ocupació, per joves en atur que tenen l’ESO, el BAT o un Cicle de grau mitjà. També es podran inscriure a la borsa de treball de Mas Carandell o consultar les ofertes de treball de les empreses locals.

L’Espai de l’Estudiant romandrà obert aquest dijous (matí i tarda) i divendres (matí). L’entrada és lliure i gratuïta aquest dijous entre dos quarts de 4 i les 7 de la tarda, mentre que els matins estan reservats a les visites concertades amb els centres educatius. Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

COMENTARIS (0)