Dissabte, 15 de Desembre de 2018

Més de 1.000 alumnes participaran en els tallers de la Setmana de Ciència

Els tallers estan organitzats per l’APQUA i la URV

13 de Novembre de 2017, per Redacció
  • Les jornades permetrà apropar el món de la ciència i la quìmica als estudiants

    Cedida

El Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili ha acollit aquest dilluns la inauguració dels tallers de la Setmana de la Ciència organitzats pel Projecte APQUA de la URV i patrocinats per l'Associació Empresarial Química de Tarragona.

Durant tota aquesta setmana es duran a terme diversos tallers on més de 1.100 alumnes de primària i secundària de diferents centres de la demarcació de Tarragona podran descobrir les diverses aplicacions de la química en la vida quotidiana. Els tallers inclouen un total de 9 experiments que els permetran des de generar electricitat a partir de la construcció d'un motor senzill fins al muntatge d'una torreta per a plantes sostenible.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència i parlaments de Xavier Farriol, Director del Projecte APQUA i Vicerector de la URV; Immaculada Reguant, Directora Territorial del Departament d'Ensenyament; Yolanda Cesteros, Degana de la Facultat de Química de la URV; Ferran Huidobro, Secretari General de l'AEQT; i Joan Antón Ferré, Rector de la URV.

Després de les diverses intervencions s'ha donat pas a l'inici dels tallers, i a la demostració dels diversos experiments a mans del responsable tècnic del Projecte APQUA, Carles Lozano.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges