Dijous, 21 de Juny de 2018

Més de 10.000 esportistes han visitat Cambrils aquesta Setmana Santa

La xifra s’ha doblat respecte l’any passat gràcies a l’increment d’esdeveniments

18 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Imatge del torneig TGN Bàsquet Cambrils

     

L’increment d’esdeveniments esportius i la consolidació dels tornejos ja habituals han portat a Cambrils més esportistes que mai aquesta Setmana Santa. En concret, s'ha passat la xifra de 10.000, el doble que l’any passat en aquestes mateixes dates. Els joves han visitat el municipi amb els seus acompanyants, tècnics i organitzadors.  

La principal novetat ha estat la celebració del Mundialet, el torneig de futbol base més multitudinari del món, amb la participació de més de 4.000 futbolistes d’entre 7 i 13 anys agrupats en més de 200 equips dels cinc continents de categories prebenjamins, benjamins, alevins i infantils. Altres competicions importants han estat el 14è torneig internacional TGN Bàsquet Cambrils, que enguany ha batut el rècord amb 80 equips inscrits; el torneig internacional de futbol Costa Daurada Cup, i  la 6a edició del D.O. World Dancesport, que ha comptat amb 2.600 ballarins de 41 països diferents.

Paral·lelament a tots aquests esdeveniments, el departament d’Esports de l’Ajuntament ha organitzat el Diveresport del 10 al 13 d’abril per nens i nenes de 3 a 14 anys, amb activitats lúdiques i esportives, tallers i activitats aquàtiques.

Una altra activitat esportiva que s’ha celebrat coincidint amb la Setmana Santa ha estat la vintena edició de la Festa de l’Esport, un acte de reconeixement a les entitats esportives i esportistes del municipi. A més, s’ha disputat la 3a Ronda de Bitlles dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya al Parc del Pescador, el Club Nàutic ha organitzat el 3er Easter Camp Clínic de Vela i la 25a regata de creuers Singladures Costa Daurada (Creuers), i 130 triatletes de dos clubs francesos han dut a terme diferents sessions d’entrenament i perfeccionament a la piscina coberta.

COMENTARIS (0)

Reportatges