Dilluns, 18 de Febrer de 2019

Mònica Bernabé, Joan Reig i Esteve Giralt, ponents de les xerrades de comunicació de Vandellòs i l'Hospitalet

El vloguer El Cocinero Fiel també hi intervindrà

03 de Maig de 2018, per Redacció
  • Les xerrades es faran a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant

    Cedida

Per sisè any consecutiu, Ràdio l'Hospitalet de l'Infant i el Campus Extens de la URV a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han organitzat les Jornades de la comunicació, amb uns ponents de reconegut prestigi professional, per aquest mes de maig. En aquesta sisena edició, la persona encarregada d’inaugurar-les serà el músic Joan Reig, el proper dilluns 7. El bateria del grup Els Pets impartirà una conferència titulada 'Història de la música popular catalana moderna, dels setze jutges al rock català'.

La xerrada del dilluns 14 de maig, a càrrec de Txaber Allué Martí, professor universitari, consultor d’empreses i vídeo blogger, conegut com El Cocinero Fiel du per títol 'Comunicació i gastronomia amb la capa digital'; i la del dilluns 21 de maig, a càrrec d’Esteve Giralt, llicenciat en Ciències de la Informació i corresponsal de 'RAC 1' i de 'La Vanguardia' a Tarragona i a les Terres de l’Ebre, 'Fer periodisme de proximitat treballant per la ràdio més escoltada a Catalunya'.

De la cloenda de les jornades, el dilluns 28, se n’ocuparà Mònica Bernabé, periodista i corresponsal 'freelance' a l’Afganistan per al diari 'El Mundo' (2006-2014), escriptora i responsable de la secció Internacional del 'diari ARA'. Bernabé, que ha estat guardonada amb el premi Julio Anguita Parrado de periodisme (2010), amb el premi Pronteus en l’àmbit de la cultura i la comunicació (2011) i amb el premi de periodisme Cirilo Rodríguez (2013), donarà una conferència titulada 'De periodista local a corresponsal internacional'.

Totes les xerrades tindran lloc a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, a dos quarts de 8 del vespre.

COMENTARIS (0)