Dilluns, 28 de Maig de 2018

Mont-roig del Camp estrena una platja per a gossos

El municipi formarà part de les destinacions 'dog friendly'

08 d'Abril de 2017, per Redacció
  • La platja per a gossos es troba a la zona sud del municipi

    Cedida

Tot aprofitant l’inici de la temporada turística, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de Mont-roig Miami Turisme, ha posat en marxa la seva primera platja per a gossos. Es tracta de la platja de la Punta del Riu, situada al sud del terme municipal, a tocar de la desembocadura del Riu Llastres.

Un espai, que a partir d’ara estarà obert als propietaris d’animals domèstics per tal que puguin gaudir de la platja i dels seus serveis juntament amb les seves mascotes. Amb la implantació d’aquest espai, es vol donar una solució al gran nombre de persones, ja siguin veïns o visitants, que tenen gossos i que fins ara no podien utilitzar la platja en horari de bany durant la temporada turística, perquè la normativa ho prohibia, segons han subratllat fonts municipals.

Destinació 'dog friendly'

Amb aquesta regulació, el municipi formarà part de les destinacions 'dog friendly', que promocionen els destins on es poden portar gossos. En aquest sentit, està prevista la instal·lació d’una paperera per dipositar les defecacions dels gossos i com a material promocional a l’hora de posar en marxa aquesta platja es lliuraran uns dispensadors de bosses en forma d’os.

D'altra banda, i per tal de tenir les platges a punt i poder-les gaudir durant les vacances de Setmana Santa, ja fa dies que s’està treballant en la seva adequació. S’han arreglat els accessos a les cales i s’han netejat, ja que estaven molt malmeses a causa dels temporals tal i com s'ha apuntat des del consistori. Algunes d’aquestes mesures les ha assumit el Departament de Costes del Ministeri de Foment, mentre que d’altres se n’ha fet càrrec l’Ajuntament.

COMENTARIS (0)

Reportatges