Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

Mont-roig i BASE impulsen un programa que agrupa el pagament de tributs municipals

Les sol·licituds per acollir-s'hi es poden presentar fins al 31 de desembre

07 de Desembre de 2017, per Redacció
  • El programa permet agrupar el pagament diversos tributs municipals

    Reusdigital.cat

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa a través de BASE un nou servei que permet agrupar o fraccionar el pagament dels tributs municipals. La iniciativa, que és un compromís recollit al Pla d’Acció Municipal, és una petició que l’Ajuntament havia fet de forma reiterada a BASE, l’organisme autònom de la Diputació de Tarragona, en els darrers dos anys i que finalment entrarà en funcionament a partir del 2018.

Es tracta del compte de pagament personalitzat (també impulsat a Falset) que permet ajuntar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar el pagament en nou mensualitats, de febrer a octubre, sense interessos.

Sol·licituds fins al 31 de desembre

Les sol·licituds per acollir-se al pagament fraccionat o agrupat s’han de presentar abans del 31 de desembre per poder començar a pagar els tributs d’aquesta forma l’any vinent. És a dir, les altes al sistema entren en vigor d’un exercici per l’altre. Els tributs que poden fraccionar-se o agrupar són l’impost d’activitats econòmiques (IAE), l’impost sobre béns immobles (IBI), de rústica i d’urbana, l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu (guals, escombraries… excepte la taxa de subministrament d’aigua).

Destaca també que un mateix compte es poden reunir obligacions emeses per diferents ajuntaments i que els sol·licitants reben informació detallada del deute total, dels venciments i dels imports.

Les persones interessades en acollir-se al compte poden demanar-ho de forma telemàtica a través de la web de BASE o a les seves oficines, a Mont-roig al carrer del Sol, 10 i a Miami Platja a l’Avinguda Barcelona, 218. 

COMENTARIS (0)