Dimarts, 19 de Març de 2019

Nou parc infantil a la plaça de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant

Es va inaugurar dissabte passat

16 d'Abril de 2018, per Redacció
  • Inauguració del parc

    Teo Castillo

El passat dissabte, 14 d’abril, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va inaugurar oficialment el nou parc infantil de la plaça de l’Almadrava. El nou emplaçament està dedicat a les figures festives del poble, que van ser presents a l’acte. Consta de diversos elements  lúdics, adaptats als usuaris menors de 3 anys i als nens i nenes més grans. En concret,  inclou un tobogan amb la forma del Cavallet de Mar, un gronxador amb els gegants de l’infant Pere i de la Blanca d’Anjou (una figura a cada costat), dos jocs de molla (un amb forma de balena i l’altre amb forma de cavallet de mar) i una torre-tobogan inspirada en l’hospital gòtic de l’Hospitalet de l’Infant. 

La figura del Frare Celestí dóna la benvinguda als infants a l’entrada principal del parc, que ara té una superfície més àmplia i conté al seu interior els bancs i els arbres, perquè hi hagi zones d’ombra. A més, hi ha jocs tradicionals pintats al terra ( la xarranca i el tres en ratlla). 

El terra simula el mar i és de colors vius i de cautxú, per garantir la seguretat dels nens. Els materials utilitzats per als jocs són d’alta qualitat i resistència  i s’han fabricat d'acord a les normatives europees de seguretat. L’empresa encarregada d’executar aquest projecte ha estat LAPPSET España, per un import de 58.000 euros, aproximadament.

COMENTARIS (0)

Reportatges