Divendres, 20 de Juliol de 2018

Nova instal·lació esportiva a la platja de la Pineda

09 d'Agost de 2017, per Redacció
  • Pere Segura, amb grup de joves vila-secans que han impulsat la pràctica d’aquest esport

    Cedida

El Patronat Municipal de Turisme ha incorporat una nova instal·lació a la zona esportiva de la platja de la Pineda, ubicada a la de Porta de Mar, al final del passeig marítim. A banda de les activitats tradicionals que s’hi desenvolupen, els joves del municipi poden practicar una nova disciplina esportiva coneguda com 'Street workout' o 'Calistenia'.

'L’Street workout' o 'Calistenia' és una disciplina esportiva que es pot practicar al carrer o en instal·lacions com la que s'ha fet a la platja de la Pineda de Vila-seca. Amb els exercicis que es realitzen es treballa preferentment la musculació, la potència i l’esforç, amb l’objectiu de desenvolupar l’agilitat, la força física i la flexibilitat.

Dimarts al matí, el president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Segura, va visitar les noves instal·lacions acompanyat del grup de joves vila-secans que han impulsat la pràctica d’aquest esport.

Aquesta instal·lació és un equipament de la marca Kenguru ancorat a la sorra amb uns daus de formigó, consta de 2 barres paral·leles en forma de U, 4 barres dominades d’1,7 metres de longitud i 12 posts verticals.  La zona esportiva de la Pineda acull durant els mesos de juliol i agost diverses activitats esportives com ara zumba, ioga, bodycombat, aquagym i meditació.

COMENTARIS (0)

Reportatges