Diumenge, 24 de Març de 2019

Oberta la matrícula als cursos del primer semestre al Viver d’empreses de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

També s'ofereixen tallers d’orientació laboral per facilitar la recerca de feina

13 de Març de 2018, per Redacció
  • Imatge d'arxiu d'un curs de comptabilitat

    Cedida

El període de matrícula per a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa a l’abast per aquest primer semestre de l’any és oberta. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies. També poden fer la preinscripció en línia, a través de la pàgina web www.idetsa.cat, clicant l’apartat 'Formació', en què trobaran tota la informació detallada.

La nova oferta és complementària a la dels Certificats de Professionalitat de Formació Ocupacional que ja s’estan impartint al Viver d’Empreses d’IDETSA (FOAP 2017). Inclou cursos que permeten l’obtenció de carnets professionals (de carretons elevadors, de transpalet, de plataformes mòbils de personal i de jardineria ecològica i sostenible); cursos d’idiomes i d’ofimàtica; així com cursos específics per a la recàrrega de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) i per al teixit empresarial del municipi.

Segons ha explicat el regidor d’Ocupació i Emprenedoria, Miguel Ángel Garcés, el més destacat d’aquesta nova edició de l’oferta formativa, titulada 'SUMA IDETSA 2018', és que els cursos per sectors (comerç, serveis i indústria i restauració) fomenten l’associacionisme empresarial; i que la bonificació del retorn del 100% de la fiança es farà no només a les persones que estiguin aturades sinó també a les que estiguin en actiu a jornada parcial. En ambdós casos, es demanarà el compliment del 90% de l’acció formativa.

A més, s’hi ofereixen tallers d’orientació laboral, per facilitar la recerca de feina i l’ús de l’eina curricular d’IDETSA; i d’emprenedoria (de finances per a no financers, de màrqueting i comercialització i d’eines de comunicació empresarial 2.0).

COMENTARIS (0)

Reportatges