Dijous, 18 d'Octubre de 2018

Peris assenyala que el relat dels consellers excarcerats assenyala 'la part més repressiva de l'Estat'

El cap de llista dels republicans per Tarragona defensa que la manifestació a Brussel·les torna destacar pel seu pacifisme

07 de Desembre de 2017, per ACN
  • Pla mig del cap de llista d'ERC per Tarragona, Òscar Peris, davant un cartell de campanya amb Oriol Junqueras

    ACN

El cap de llista d'ERC per Tarragona, Òscar Peris, ha apuntat que l'excarceració d'alguns dels consellers del Govern ha de servir per "posar l'accent en la part més repressiva de l'Estat" a través del relat de les situacions que han viscut. Peris considera que cal explicar "les condicions, com es pateix i com s'ha intentat humiliar" els representants polítics catalans "tan sols perquè la gent pogués votar i decidir el seu futur".

El candidat republicà també ha destacat, en declaracions a l'ACN des de Valls, el pacifisme i el civisme que un cop més han demostrat els manifestants que han participat a la mobilització, a Brussel·les. Peris ha transmès el seu "caliu i escalf" als companys i companyes de Govern que estan a Bèlgica i ha assegurat que queden "molts focus oberts" a Catalunya mentre el vicepresident Junqueras, el conseller Forn, i els Jordis segueixin a la presó.

 

COMENTARIS (0)