Dissabte, 23 de Febrer de 2019

Prades convida periodistes russos perquè coneguin la vila i la seva cuina

21 de Juny de 2018, per Redacció
  • Els periodistes, a Prades

    Cedida

El passat diumenge 17 de juny Prades va rebre un grup de set periodistes russos de diversos mitjans especialitzats en viatges acompanyats per dos membres de l’Agencia Catalana de Turisme. Els periodistes van poder degustar productes de Prades i de cuina catalana tot dinant al restaurant Comtes de Prades.

Durant el dinar se’ls va informar de les festes i les activitats turístiques que es poden fer a Prades i sobre el projecte del futur observatori astronòmic i tot seguit van poder realitzar una visita guiada per la vila. Per acabar van poder gaudir de l’ermita de la Mare de Déu de l’Abellera i de les vistes dels voltants.

L’objectiu del viatge era donar a conèixer diferents destinacions catalanes centrant-se en el turisme familiar. Justament Prades té el segell de Turisme Familiar desde 2014. A la demarcació de Tarragona van visitar a més de Prades, Salou, Cambrils i Delta de L’Ebre.

Desde Prades van prosseguir el seu viatge cap a la Costa Brava. L’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Prades ha col·laborat en aquesta acció promocional.

COMENTARIS (0)

Reportatges