Cornudella i Siurana, protagonistes del programa de TV3 'Divendres'

20 de Març de 2017, per Redacció

  • Espartac Peran, durant el programa

    Cedida

Cornudella de Montsant i Siurana, al Priorat, han estat els protagonistes del programa de tardes de TV3, 'Divendres', que la setmana passada es va emetre des dels dos nuclis de població, entre el dilluns i el dijous.

Els vins de Cornudella, emmarcats en la DO Montsant, les tradicions gastronòmiques locals, les llegendes al voltant de Siurana i l'escalada van ser els principals temes tractats, amb entrevistes a les set bodegues del municipi, historiadors i escaladors.

Un dels punts emotius va ser l'entrevista feta a peu del cincle de Siurana amb l'ermitana Montserrat Domingo, que fa quaranta anys que ho és a Sant Joan del Codolar, a peu de Montsant. Altres temes, com la presència del nazi Jan Bruyse a Siurana, també van ser tractats en el programa, presentat pel periodista Espartac Peran. Dijous, Màrius Serra va desxifrar els mots característics de Cornudella ajudat pel públic.

A Cornudella, el programa es va emetre des de la plaça de la Vila, on es va cuinar una cargolada típica de la localitat, amb cargols dolços i coents, amb un bon nombre de públic. A Siurana, el programa es va anar desplaçant pels diferents punts atractius del municipi.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.