El celler del Masroig fa 100 anys

01 de Març de 2017, per Ràdio Falset

  • Celler del Masroig

     

El celler del Masroig celebrarà el seu centenari amb diversos actes durant tot aquest any 2017. Un dels esdeveniments més especials será l’homenatge a totes aquelles persones que han format part del celler. A més a més, les festes anuals que organitza el celler, com són el Masroig FoodTruck i la Festa del Vi Novell també estarán marcades pel centenari del celler.

D’altra banda, el Celler Masroig posarà en marxa noves iniciatives en l’àmbit de l’enoturisme, rutes i activitats que complementaran l’oferta actual del celler. Aquestes noves iniciatives cercaran sorprendre els visitants i fer-los partícips del gran aniversari.

Per últim, el celler ha anunciat que hi haurà més sorpreses durant aquest 2017, i que les xarxes socials també s’hauran de seguir amb atenció, ja que s’hi anunciaran novetats, sortejos i promocions. Els hastags que caldrà seguir són #Masroig100 i #100%carinyena.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.