El president Puigdemont rep als impulsors de la candidatura 'Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani'

24 de Març de 2017, per Redacció

  • Trobada entre els impulsors de la candidatura i el president Carles Puigdemont

    Cedida

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha rebut aquest passat dijous als impulsors de la candidatura 'Priorat-Montsant-Siurana, mosaic mediterrani'. En la trobada, els impulsors, representants per Pilar Just, de Prioritat, Joan Carles Garcia i Jordi Sabaté, del Consell Comarcal del Priorat, i Immaculada Costa, de la Diputació de Tarragona, han exposat al president l'estat en què es troba la candidatura així com les actuacions que està previst dur a terme tant a curt com a mitjà termini.

Al llarg de la trobada, s'han comentat fets destacats que s'han produït en els darrers temps, com la signatura del "Manifest d'Escaladei" per a la gestió del paisatge o la compareixença davant del Gupo de Trabajo I i el Consejo de Patrimonio Histórico.

Els impulsors han destacat que el projecte segueix endavant amb el seu camí per obtenir el reconeixement de la UNESCO, amb el mes de setembre en l'horitzó. Aquesta és la data en què l'Estat decidirà si presenta la candidatura Priorat-Montsant-Siurana a la UNESCO el febrer del 2018, perquè sigui avaluada durant l'any vinent i, si tot és correcte, acabar sent inscrita a la Llista de Patrimoni Mundial el 2019.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.