Falset, centre neuràlgic de la prova Skoda Gran Fondo Priorat

Ja s'han exhaurit les 2.000 places disponibles quan encara falta un mes perquè es disputi

08 de Març de 2017, per Redacció

  • Sortida de la Škoda Gran Fondo Priorat

    Cedida

Falset serà per segon any el centre neuràlgic de la Škoda Gran Fondo Priorat MTB, una prova cicloturista en bicicleta de muntanya que es disputarà el proper 9 d'abril. La cursa recorrerà les vinyes, els senders i les pistes de la comarca, oferint als participants dos circuits en funció de les seves condicions físiques i tècniques. Un pensat per als bikers més experimentats, el Gran Fondo, amb 98 quilòmetres de distància i 2.896 metres de desnivell acumulat, i l'altra el Medio Fondo, un circuit de 54 quilòmetres i 1.420 metres de desnivell acumulat. Tots dos circuits, tenen la sortida i l'arribada a Falset.

A falta d'un mes per a la prova cicloturista, de la qual l'Ajuntament de Falset n'és sponsor oficial, els organitzadors ja han vist com s'exhaurien les 2.000 places disponibles. En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica de Falset, Antoni Muntané, destaca "l'impacte econòmic que suposa acollir una prova d'aquestes característiques per als allotjaments, restaurants i comerços, no només de la nostra població, sinó també de les viles que ens envolten". Muntané afegeix que "esperem molt moviment durant tot el cap de setmana, i prova d'això són el gran volum de reserves que hores d'ara ja tenen els allotjaments, que amb tota seguretat penjaran el cartell de complet".

En relació a l'elevat nombre de cicloturistes que recorreran els camins del Priorat, l'Ajuntament de Falset té el compromís dels organitzadors de tenir cura de l'entorn natural pel qual circula la prova, a fi que l'impacte ambiental d'aquesta sigui mínim. En aquest sentit, el consistori valora positivament que els organitzadors traslladin aquest compromís als participants i insisteixin en la necessitat de respectar l'entorn natural i paisatgístic del Priorat.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.