Falset fa una crida per recollir aliments per als refugiats a Grècia

Les persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa solidària poden portar aliments al consitori, que es destinaran a 300 famílies refugiades dels camps de Derveni i Softex

11 de Gener de 2017, per Redacció

  • L'Ajuntament de Falset ha impulsat la iniciativa

    Cedida

Fins al divendres, 13 de gener, l'Ajuntament de Falset recollirà aliments per l'organització Provocant la Pau, a fi que aquesta els faci arribar a dos camps de refugiats de l'àrea de Tessalònica. Els aliments que es demanen a les persones que vulguin sumar-se a aquesta iniciativa són tè, cafè soluble, sucre, oli, patates, alls i cebes. Els aliments es poden portar al consistori, de 9 del matí a 3 de la tarda.

L'equip de voluntariat de Provocant la Pau s'encarregarà posteriorment de la preparació, enviament i distribució dels aliments recollits, que es destinaran als camps de Derveni i Softex. La iniciativa solidària beneficiarà prop de tres-centes famílies i un total de mil cent refugiats.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.