Mor Neus Miró, directora del Parc Natural de Montsant

28 de Març de 2017, per Redacció

  • Neus Miró, en una imatge d'arxiu

    Cedida

Aquest dilluns ha mort Neus Miró, a l’edat de 50 anys, directora del Parc Natural de Montsant, a causa d’una greu malaltia. Aquest càrrec l’ocupava des de l’any 2003.

Abans, des del 1992 va treballar al Teatre Fortuny de Reus, on va ser Coordinadora dels serveis tècnics d’escenari i manteniment. Neus Miró també ha estat membre del Centre d’Iniciatives Turístiques del Priorat i regidora de l’Ajuntament de la Morera de Montsant.

El funeral serà aquest dimarts, a les 5 de la tarda a la Morera de Montsant.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.

Comentaris

Antoni Constantí  28 de Març de 2017

Tritor

Avui m'he asseventat de la mort de la Neus,veïna molts anys i sempre persona amable com poques,avui sento que s'ha perdut una grant persona.

Xavier Filella  28 de Març de 2017

Condòl

Una pèrdua ben dolorosa. La Neus sempre va estar a l'alçada (al Teatre Fortuny i al Parc del Montsant).