Torna el 'Poboleda Vins' amb degustacions dels vins i la gastronomia del municipi

Els cellers del municipi prioratí mantenen l’enfocament popular de la mostra

27 de Març de 2017, per Redacció

  • Imatge de 'Poboleda Vins', l'any passat

    Cedida

Un any més, torna la iniciativa 'Poboleda Vins', el dissabte, 15 d’abril, a partir de dos quarts d'11 del matí fins a dos quarts de 3 de la tarda, al local social 'La Closa' de Poboleda.

Els cellers de Poboleda, que organitzen aquesta mostra amb el suport del Ajuntament i del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, mantenen novament la fórmula de la mostra i degustació de vins i gastronomia del municipi, amb un enfoc popular i familiar, de manera que hi puguin participar públics d’edats i perfils diferents. Els productors d’aquesta vila presenten la cita com una oportunitat per conèixer les darreres novetats elaborades als cellers d’aquesta zona de la DOQ Priorat, i poder-ne descobrir les particularitats i tipicitat.

Onze cellers

Els cellers de Poboleda que han confirmat la seva participació a 'Poboleda Vins 2017' són l'Agrícola de Poboleda,  Celler Burgos Porta,  Genium Celler,  Hidalgo Albert, Jordi Domènech, Mas d’en Just, Perinet,  Tane Vins, Terres de Vidalba, Crivellé i Valls i Celler Mussons.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.