Tramitats favorablement una vuitantena d'ajuts per al lloguer al Priorat durant el 2016

L'import global dels ajuts gestionats, concedits a llogaters en risc d'exclusió social residencial, va superar els 126.000 euros

02 de Febrer de 2017, per Redacció

  • L'Oficina d'Habitatge del Priorat es troba a la seu del Consell Comarcal

    Cedida

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Priorat va gestionar i tramitar satisfactòriament una vuitantena d'ajuts per al lloguer durant el 2016. Els 84 ajuts aprovats a la comarca van traduir-se en una prestació econòmica global de més 126.000 euros. Aquestes línies d'ajuts, que ofereixen tant la Generalitat de Catalunya com l'Estat, han estat destinades a llogaters amb dificultats, amb la finalitat de prevenir l'exclusió social residencial.

En el cas del Priorat, totes les sol·licituds d'ajut presentades i que complien amb els requisits establerts han estat concedides. Les bases estableixen criteris com lloguers d'un preu màxim de 450 euros al mes, en el cas de la demarcació de Tarragona, o el fet que els beneficiaris tinguin ingressos i cobreixin una part del lloguer amb fons propis.

En aquests moments, i fins a final de febrer, hi ha beneficiaris dels ajuts que ja poden sol·licitar-ne la renovació, mentre que d'altres podran acollir-se a la convocatòria que s'obrirà, en principi, durant el mes d'abril. Les persones interessades en rebre informació i assessorament poden adreçar-se a l'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal.

El president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia, destaca la "importància" dels serveis que des del 2008 presta l'Oficina d'Habitatge, ja que "en qüestions tan sensibles com aquesta, comptar amb la proximitat de tècnics que informen, assessoren i acompanyen els usuaris en determinades gestions esdevé de gran ajuda". El passat 2016, l'Oficina d'Habitatge va atendre més de 1.200 consultes, la major part de manera presencial a la seu del Consell Comarcal.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.