Dijous, 19 de Juliol de 2018

Prop de 70 cambrilencs celebren el seu 65è aniversari

L’alcaldessa i altres membres del consistori els han rebut aquest passat diumenge a la Sala de Plens

09 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Foto de família dels cambrilencs que enguany han fet i faran 65 anys

    Cedida

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i diversos regidors i regidores del consistori han ofert aquest passat diumenge al migdia una recepció institucional a un grup de 69 cambrilencs i cambrilenques que han fet o faran 65 anys durant aquest any 2017. Després de fer la fotografia oficial al vestíbul de l'Ajuntament, els participants han entrat a la Sala de Plens, on l'alcaldessa els ha dirigit unes paraules de felicitació i es va fer el lliurament d'obsequis a les persones nascudes el 1951.

En aquesta ocasió, els homenatjats han rebut una làmina de l'artista cambrilenca Marta Nolla. La celebració ha començat a l’ermita de la Mare de Déu del Camí amb una ofrena floral, la visita al cambril i l’assistència a la santa missa. En el decurs de l’Eucaristia s'ha llegit una pregària en nom del grup.

A continuació, els homenatjats i homenatjades han pujat als trenets turístics per fer un recorregut per diversos carrers de la Parellada, centre històric, Eixample i Port i acabar a l’Ajuntament. Després de la recepció institucional i la fotografia de grup, la comitiva ha continuat la celebració amb un dinar d’aniversari.

COMENTARIS (0)

Reportatges