Dimarts, 26 de Març de 2019

Repsol col·labora amb la Setmana Santa tarragonina

Es renova un any més el conveni amb l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona, aquest cop amb una aportació de 15.000 euros

12 de Març de 2018, per Redacció
  • El conveni es va segellar per primer cop fa més de 10 anys

    Cedida

Repsol i l'Agrupació d'Associacions de Setmana Santa de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula des de fa més de 10 anys. Aquest conveni contempla la col"laboració en totes les activitats que l'agrupació realitza amb motiu de la Setmana Santa de Tarragona 2018. El conveni d'aquest any preveu una aportació econòmica de 15.000 euros, i ha estat signat pel president de l'Agrupació, Francesc Seritjol, i el responsable de comunicació i relacions externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran. L'acte de signatura s'ha realitzat a la plaça de la Pagesia davant dels passos del gremi de Pagesos acompanyats dels armats del gremi de Marejants.

Cada any Repsol col·labora en algunes de les iniciatives que impulsen les diferents germandats i confraries de Tarragona. Aquestes accions mostren "el compromís de la companyia amb la ciutat i el seu entorn més proper", s'ha destacat des de Repsol.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)